середа, 1 лютого 2023 р.

Онлайн - зустріч військового з учнями Вінницького гуманітарного  ліцею №1 ім.М.І.Пирогова


В рамках національно-патріотичного виховання 3 лютого була проведена зустріч учнів ліцею з воїном з артрозвідки, з підрозділом якого навчальний заклад співпрацює не перший місяць. Вони стримують ворога на східному напрямку. Зустріч відбулася у співпраці з відділом українознавства КЗВО "Вінницька академія безперервної освіти". Методист відділу українознавства, вчитель української мови та літератури Вінницького гуманітарного ліцею №1 Олена Козаченко була модератором зустрічі.



Відбулася цікава онлайн - зустріч з учнями 5- х класів. Діти могли поспілкуватися з нашим захисником, поставити йому запитання.
Розмова вийшла дуже цікавою та захоплюючою, оскільки наш воїн поділився вміннями та навичками ведення бою за допомогою новітніх технологій, проаналізував причини та наслідки сучасної російсько-української війни з історичної точки зору, подякував учням за їхні малюнки та стрічки, які вони передали на фронт. Діти подякували нашим захисникам, побажали міцного здоров'я й повернутися живими з ПЕРЕМОГОЮ!


Все буде Україна! Разом ми незламні!



Детальніше про умови конкурсу можна дізнатися за посиланням http://ndiu.org.ua/book/2023/konk-v-inf.pdf

Немає коментарів:

Дописати коментар

  Інформаційні матеріали Українського інституту національної пам’яті до Дня пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу (18 т равня) т...