понеділок, 8 квітня 2024 р.

 


На виконання обласної цільової комплексної програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді Вінницької області до 2025 року.

 

З метою формування у дітей та молоді Вінниччини патріотизму, національної та громадянської ідентичності Український інститут національної пам’яті спільно з ДП «Центр захисту інформаційного простору України» та Міністерством культури та інформаційної політики України підготував освітній проєкт «Діалоги про війну».

Проєкт реалізовано за ініціативи та координації Героя України             Володимира Жемчугова.

Проєкт містить чотири відеорозмови учениці із ветеранами сучасної російсько-української війни на теми: «Що таке війна?», «Чому Росія прагне захопити Україну?», «Що таке сучасна російсько-українська війна?», «Повномасштабне вторгнення», а також методичні рекомендації.

Шановні колеги, звертаємо Вашу увагу, що інформаційно-просвітницькі матеріали освітнього проєкту, для використання в роботі вчителів українознавства, історії України, захисту України, громадянської освіти, учнів освітніх установ області виставлені за покликанням :

https://drive.google.com/file/d/1Yrci_JmWYVd-tLg26y5lX9WHDoLSCUFL/view?usp=sharing

https://drive.google.com/file/d/11ni4DMUiCAlNQ06-Mq25ak6sFBp7PNFD/view?usp=sharing


Немає коментарів:

Дописати коментар

  З метою поліпшення ефективності національно-патріотичного виховання в освітньому процесі Український інститут національної пам’яті підготу...