четвер, 28 вересня 2017 р.

Відділ українознавства співпрацює із багатьма закладами та громадськими організаціями.
Пропонуємо до вашої уваги наступну інформацію!
 Громадська організація “Інститут Сковороди” запрошує волонтерів, зацікавлених у популяризації української мови та культури у світі та культурній дипломатії, на такі посади:
- спеціаліст з PR-комунікацій
- контент-менеджер
- організатор культурних заходів
- викладач української мови як іноземної
- розробник веб-сайту (web developer)
- дизайнер
- SMM-стратег
- юрист
Інститут Сковороди (Skovoroda Institute) - загальнонаціональний рух, який спрямований на посвяту іноземців в український культурно-мовний світ, створення позитивного іміджу України на міжнародній арені та сприяння розвитку дружніх відносин з українством. Наразі включає основну організацією у Києві та осередки у Кракові, Львові, Харкові та інших містах.
Що ми пропонуємо:
-Досвід роботи у громадській організації
-Можливість розвитку своїх професійних навичок
-Участь у міжнародому культурному діалозі
-Роботу у дружньому, творчому і натхненному колективі
Для участі у проекті просимо заповнити форму:https://goo.gl/forms/XjjjkMTji7qhTDOy1
Зверніть, будь ласка, увагу на частину "мотиваційний лист", у якій ви можете максимально детально описати те, чим ви б хотіли займатися у проекті.

Посилання на групу фейсбук:  https://www.facebook.com/SkovorodaInst/posts/1145834888849719 


3 коментарі:

  1. Чи Вам потрібні SMM та SEO спеціаліти з такого напрямку просування сайтів в інтернеті? https://www.idg.net.ua/seo/ Дуже буду радий якщо детально розповісте в чому заключается робота та скільки часу потрібно працювати волонтером. Буду чекати на відповідь!

    ВідповістиВидалити
  2. Внешний вид сайтов определяется тем какой дизайн веб сайта вы выбирете. В настоящее время существует множество сайтов, на которых можно загрузить бесплатные , а также сайты где можно купить коммерческие шаблоны. Нопо своему многолетнему опыту посоветую вам сайт Templatemonster

    ВідповістиВидалити

  Інформаційні матеріали Українського інституту національної пам’яті до Дня пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу (18 т равня) т...