понеділок, 27 серпня 2018 р.


Недержавний аналітичний центр  
«Українські студії стратегічних досліджень» 
Науково-дослідний інститут українознавства



Інформаційне повідомлення 

1 лютого 2019 року у м. Києві відбудуться 

VI БАНДЕРІВСЬКІ ЧИТАННЯ «Економічний націоналізм та соціальна справедливість»

до 110-річчя з дня народження Степана Бандери та  90-річчя створення Організації українських націоналістів


Напрямки роботи:   Як Україні досягти економічного процвітання? (економіка в ідеології українського націоналізму; націоналістичний досвід реформування економіки у світі, які економічні реформи потрібні Україні; українська земля – товар чи цінність; вільний ринок і державний протекціонізм – як взаємодіяти; люди – найцінніший ресурс держави, як повернути українців в Україну)   Як забезпечити соціальну справедливість? (соціальна справедливість – основа ідеології українського націоналізму; міжнародний досвід націоналістів у проведенні соціальних реформ; якими мають бути державні соціальні гарантії; якої пенсійної системи потребують українці, бізнес і соціальний захист; як захищати права українських трудівників)   До участі в читаннях запрошуються науковці, викладачі ВНЗ, докторанти, аспіранти, магістранти, фахівці-практики, експерти (економісти, соціологи, правники, волонтери, журналісти та інші), представники державних органів влади, місцевого самоврядування, недержавних організацій та громадськості. 

Для реєстрації просимо заповнити форму: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeVZZAR5kqWgK-89ukyCm_7ds2ygJb3f7cB0Ztcyv_6RoT1A/viewform?pli=1, або надіслати інформацію на  адресу:  bandera.chyt@ukr.net  Останній термін подачі матеріалів 1 грудня 2018 р. 

Оргкомітет залишає за собою право відхиляти доповіді, які не відповідають тематиці читань. Автору буде повідомлено про прийняття чи відхилення його тексту та надано додаткову інформацію про місце проведення читань. Матеріали конференції будуть опубліковані в науковому збірнику до початку конференції.  Для публікації приймаються оригінальні, не опубліковані раніше, відредаговані статті. Вимоги до оформлення тексту доповіді: мова українська, дані про автора (прізвище, ім’я, науковий ступінь, місце роботи, посада, вчене звання, номер телефону) в правому верхньому кутку. Назва статті великими літерами. Обсяг статті до 20 тис. знаків (10-11 ст.) з пробілами, в текстовому редакторі WORD (розширення .doc, .docx), шрифт Times New Roman, кегль 14, міжрядковий інтервал 1,5. Посилання автоматичні посторінкові, оформлені згідно вимог «ДСТУ 8302:2015. Бібліографічне посилання. Загальні положення та правила складання». За довідками звертатися за телефонами 0679611662 (Бойко Тетяна), 0674414601, 0979863144. Поточну інформацію щодо організації та проведення конференції буде розміщено на сторінці https://www.facebook.com/bandera.chyt/ Довідка:  Бандерівські читання проводяться з 2014 року в перших днях лютого в час створення Організації Українських націоналістів 1929 р. як руху, який поставив за мету встановлення Української соборної самостійної держави, її збереження та розвиток. У Києві в розпал Революції гідності в актовій залі Київради з нагоди 85-ї річниці створення Організації Українських Націоналістів та 105-ї річниці з дня народження Степана Бандери пройшли І Бандерівські читання 1 лютого 2014 р. ІІ Бандерівські читання «Якою має бути Українська Самостійна Соборна Держава в XXI столітті та «питання Москви» були проведені 2 лютого 2015 р. ІII Бандерівські читання на тему «Візія Української держави в ідеології українського націоналізму» відбулися 3 лютого 2016 р. IV Бандерівські читання: «Як завершити українську національну революцію» проведені 2 лютого 2017 р. 
V Бандерівські читання: «Місія України та  національні  інтереси в глобалізованому світі: візія націоналістів», 9 лютого 2018 р.

Запрошуємо до участі всіх бажаючих!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар

  Інформаційні матеріали Українського інституту національної пам’яті до Дня пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу (18 т равня) т...