четвер, 6 грудня 2018 р.

ПРЕЗЕНТАЦІЯ ФІЛЬМУ ЛАРИСИ АРТЮГІНОЇ "БОГДАНОВЕ ЩАСТЯ"


    З нагоди Міжнародного Дня Волонтера та на виконання програми національно-патріотичного виховання в ЗОШ № 3 м. Жмеринки було презентовано фільм проекту "Новий Донбас" режисера Лариси Артюгіної "Богданове щастя" для учнів 6-х, 10-х класів  та нагороджено керівництво навчального закладу за постійну співпрацю з волонтерами!!!  

"5 грудня увесь світ відзначає Міжнародний день волонтера! До нашої школи завітала представник ГО Яворина Козаченко Олена, яка розповіла про місію волонтерства у наші дні та презентувала документальну стрічку про події на Сході "Богданове щастя". Учні школи вже не один рік працюють із волонтерами, тому й на цей раз не обійшлося без благодійності - солодощі, листи та малюнки для солдат на Схід передали через Олену Євгенівну. Дякуємо усім, хто розуміє всю важливість волонтерства у наш час!" -на своїй сторінці фейсбук поділилася враженнями заступник директора з НВР Тризно Любов Володимирівна.

Завідувач відділу українознавства                 Володимир Лазаренко

Немає коментарів:

Дописати коментар

  Інформаційні матеріали Українського інституту національної пам’яті до Дня пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу (18 т равня) т...