понеділок, 23 грудня 2019 р.

 УКРАЇНСЬКА КОЛЯДА!

  Відбулось обласне свято Коляди, згідно обласної цільової програми національно-патріотичного виховання. Організатором заходу стала Громадська організація "ВІА Оберіг", відділ українознавства за підтримки Департаменту соціальної та молодіжної політики. Партнери - ГО "Молода Подільська Січ".
     До участі запрошували дітей та молодь з різних районів та міст, тому велика подяка вам і вашим керівникам: козачатам з Тиврівщини, на чолі з Кузьмич Іриною та Людмилою Вітюк фольклорному гурту "Вербиченька" з Томашпільського р-н, (керівник Людмила Синиця) спортивному клубу "Оріон", з Теплика, (керівник Олександр Миронов)  студентським колективам: ансамблю "Оберіг" ДонНУ імені Василя Стуса ( керівник Ніна Бегас) фольклорно-етнографічному гурту "Душі криниця" з Вінницького державного педагогічного університету, (керівник Пірус Катерина) братикам Бегасам Юркові та Дмитрику з Гнівані, діткам із с. Хижинці, представникам Вінницького кооперативного інституту, ДНЗ «Вінницькому центру професійно-технічної освіти переробної промисловості», Вінницькій дитячій школі мистецтв! Дякуємо за підтримку у проведенні заходу депутату обласної ради - Володимиру Барцьосю, начальнику відділу національно-патріотичного виховання Мельничуку Андрію, активній громадській діячці, історику - Гандзій Олександрі та їх діткам, які були одними із головних героїв у заході!
    Окрема подяка нашим господарям свята- невтомному трудівнику, який приклав чимало зусиль і у всьому допомагав - Ковалю Олександру  та господині-берегині, яка робить безліч патріотичних справ у області -Шпак-Мельник Валентині Харитонівній. За зйомку та відео вдячність студії "Сонячний вітер" - Слободиській Валентині А цікавим гостем свята був майстер по виробах давніх укранських божеств – Олександр з Києва та всім-всім.

    Хай буде мирі і перемога в нашій Україні, а нам любити та продовжувати звичаї та традиції наших предків!
















Немає коментарів:

Дописати коментар

  Інформаційні матеріали Українського інституту національної пам’яті до Дня пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу (18 т равня) т...