четвер, 26 травня 2022 р.


 

Відбувся ІІ Міжнародний конкурс для вчителів закладів загальної середньої освіти України та освітніх установ української діаспори «Українознавчі пріоритети освітнього процесу».

Працівники відділу українознавства КЗВО «Вінницька академія безперервної освіти» дякують усім учителям Вінниччини, які взяли участь у конкурсі та вітаємо переможницю.

За результатами рецензування конкурсних робіт учителів та підсумками роботи журі ІІ Міжнародного конкурсу для вчителів закладів загальної середньої освіти України та освітніх установ української діаспори «Українознавчі пріоритети освітнього процесу» визначило переможців у  9 номінаціях.

Вітаємо переможницю ІІ Міжнародного конкурсу для вчителів закладів загальної середньої освіти України та освітніх установ української діаспори «Українознавчі пріоритети освітнього процесу» в номінації «Авторський навчальний урок з курсу за вибором «Українознавство» для вчителів базової загальної середньої школи (5–9 класи)» Середу Світлану Леонідівну Журавлівського ліцею Тульчинської міської ради Вінницької області з темою уроку «Український національний характер» за зайняте І місце.

Наказ про визначення переможців ІІ Міжнародного конкурсу для вчителів закладів загальної середньої освіти України та освітніх установ української діаспори «Українознавчі пріоритети освітнього процесу» можна переглянути на сторінці Науково-дослідного інституту українознавства за посиланням :

http://ndiu.org.ua/book/2022/konk-vch-nak1.pdf

Всі переможці Конкурсу будуть відзначені дипломами, які будуть надіслані до 5 червня 2022 р.

Дякуємо всім за участь! Вітаємо переможців! Все буде Україна!


Немає коментарів:

Дописати коментар

  Інформаційні матеріали Українського інституту національної пам’яті до Дня пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу (18 т равня) т...