неділя, 12 червня 2022 р.

Нагородження переможниці обласного конкурсу «МАМА ГЕРОЯ»


10 червня 2022 року в ОЗО «Тростянецький ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1» Гайсинського району Вінницької області відбулося нагородження переможниці обласного конкурсу «Мама Героя» Чемерис Варвари  учениці 11-А класу.

Директор освітнього закладу Антоніна Михайлівна зібрала всіх в теплому родинному колі: заступника з ВР Світлану Борисівну, ученицю 11-А класу Чемерис Варвару, наставницю Варвари Валентину Олексіївну, Маму Героя – Тетяну Вікторівну, брата Героя – Святослава Комара з молодшим сином, начальника управління освіти, культури, туризму, молоді та спорту Олену Дмитрівну Пунько.


Методист відділу українознавства «Вінницької академії безперервної освіти», голова Вінницького підрозділу ВГО «Яворина» Олена Козаченко нагородила переможницю обласного конкурсу «МАМА ГЕРОЯ» ученицю 11-А класу Чемерис Варвару, за зайняте І місце,  вручено диплом. грошову премію  книгу від Українського інституту національної пам’яті « УПА. Відповідь нескореного народу».



Наставниці, яка допомогла учениці досягти перемоги Валентині Олексіївні  вручено подяку та передано книгу від Українського інституту національної пам’яті «Усна історія російсько-української війни»  від УІНП. Центр.



Низький уклін та неймовірні слова вдячності матері нашого захисника Комар Тетяні Вікторівні лунали від присутніх,  від Українського інституту національної пам’яті вручено книгу «Воїни Дніпра!»

Варвара зачитала твір, який написала про Героя України, ровесника України Комара Ярослава. Всі присутні не стримували сліз…



Дякуємо матері, яка виховали сина-справжнього українця, для якого Україна ПОНАД УСЕ!

Дякуємо матері, яка не опустила рук після втрати сина, заснувала Благодійний фонд «Тростянеччина» і разом з однодумцями та побратимами здійснила вже десятки поїздок на передову. Як зазначила пані Тетяна під час розмови: «Чужих дітей не буває! Вони для мене всі сини та доньки! А вона для них «МАМА ТАНЯ».

Дякуємо за чудовий твір, за любов до рідної України, до наших воїнів-захисників та шани до їхніх матерів…

СЛАВА ГЕРОЯМ УКРАЇНИ! ВЕЛИКА ШАНА МАТЕРЯМ!

Ми маємо пам’ятати , якою ціною дістався й дістається нам мир на теренах України…В нашій Україні триває 9-й рік російсько-українська війна, яка з 24 лютого є повномасштабною і триває вже понад 100 днів…

ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА !

 

ЩИРО ДЯКУЮ ЗА ГОСТИННІСТЬ ДИРЕКТОРУ ЗАКЛАДУ Антоніні Михайлівні, ПЕДАГОГІЧНОМУ КОЛЕКТИВУ !

ДЯКУЮ ОЛЕКСІЮ СЕРВЕТНИКУ ТА БОГДАНУ ГАЛАЙКУ, ПРАЦІВНИКАМ РЕГІОНАЛЬНОГО ПРЕДСТАВНИЦТВА УКРАЇНСЬКОГО ІНСТИТУТУ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПАМ'ЯТІ ЗА ПОСТІЙНУ ПДТРИМКУ В ПРОВЕДЕННІ КОНКУРСУ ТА НАДАННІ ІСТОРИЧНОЇ ЛІТЕРАТУРИ.

Немає коментарів:

Дописати коментар

  Інформаційні матеріали Українського інституту національної пам’яті до Дня пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу (18 т равня) т...