субота, 11 червня 2022 р.

Нагородження переможниці обласного конкурсу «МАМА ГЕРОЯ»

 


10 червня 2021 року в Ладижинській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3 Гайсинського  району Вінницької області відбулося нагородження переможниці обласного конкурсу «Мама Героя» Бишек Марини.

Слова вдячності лунали переможниці та наставниці  за небайдужість до наших Героїв, за вшанування їхнього подвигу в літературній творчості, за шану та повагу до матерів наших захисників! Наші воїни¸ ризикуючи своїм життям, здоров’ям, спокоєм своїх рідних, стали для нас символом незламності, нескореності та захисту своєї, Богом даної, землі!

Голова Вінницького підрозділу ВГО «Яворина», методист відділу українознавства КЗВО «Вінницька академія безперервної освіти» Козаченко Олена нагородила переможницю обласного конкурсу «МАМА ГЕРОЯ» Бишек Марину за зайняте ІІІ місце, вручено диплом, грошову премію  та книгу від Українського інституту національної пам’яті « УПА. Відповідь нескореного народу».



Наставниці, яка допомогла учениці досягти перемоги, вчителю української мови та літератури Волк Світлані Віталіївні вручено подяку та книгу від УІНП «Воїни Дніпра».




Нашому захиснику, добровольцю, Герою, який захищає Україну від окупанта в даний час та його матері передано книги від Українського інституту національної пам’яті «Усна історія російсько-української війни» . (З міркувань безпеки поки ім’я нашого Героя та його матері не називаємо).



Дякуємо матусі, що виховала сина-українця, для якого УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

Дякуємо нашому захиснику, який стоїть на захисті рідної України! Чекаємо Героя твору та всіх наших захисників з перемогою над окупантами!

Дякуємо всім нашим захисникам, які тримають стрій та боронять нашу неньку-Україну!

Дякуємо за чудовий твір, за любов до рідної України, до наших воїнів-захисників та шани до їхніх матерів

СЛАВА ГЕРОЯМ УКРАЇНИ!  ВЕЛИКА ШАНА МАТЕРЯМ!

Ми маємо пам’ятати , якою ціною дістався й дістається нам мир на теренах України…В нашій Україні триває 9-й рік російсько-українська війна, яка з 24 лютого є повномасштабною  і триває вже понад 100 днів…

ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА !

ЩИРО ДЯКУЄМО ЗА ГОСТИННІСТЬ ДИРЕКТОРУ ЗАКЛАДУ ГАЛИНІ ВОЛОДИМИРІВНІ, ПЕДАГОГІЧНОМУ КОЛЕКТИВУ ТА ВСІМ ПРИЧЕТНИМ ДО ВИПУСКНОГО ВЕЧОРА «ЗОЛОТЕ МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ» В СТІНАХ ШКОЛИ!



ВИПУСКНИЙ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ – ЦЕ ВМІННЯ ПЕРЕДАТИ УЧНЯМ НЕ ЛИШЕ СВЯТКОВІСТЬ, АЛЕ Й СЕРЙОЗНІСТЬ СЬОГОДЕННЯ, КОЛИ ЗВУЧИТЬ ГОРДО СЛОВО «УКРАЇНЕЦЬ» З ВУСТ АДМІНІСТРАЦІЇ ШКОЛИ ТА СТРИВОЖЕННО СЛОВО «ВІЙНА» З ВУСТ УЧНІВ, ЦЕ І Є ТЕ ПОЄДНАННЯ СВЯТА ТА РЕАЛЬНОГО СТАНУ, В ЯКОМУ ЗНАХОДИТЬСЯ НАША РІДНА УКРАЇНА!

ДЯКУЄМО ОЛЕКСІЮ СЕРВЕТНИКУ ТА БОГДАНУ ГАЛАЙКУ, ПРАЦІВНИКАМ РЕГІОНАЛЬНОГО ПРЕДСТАВНИЦТВА УКРАЇНСЬКОГО ІНСТИТУТУ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПАМ'ЯТІ ЗА ПОСТІЙНУ ПДТРИМКУ В ПРОВЕДЕННІ КОНКУРСУ ТА НАДАННІ ІСТОРИЧНОЇ ЛІТЕРАТУРИ.

Немає коментарів:

Дописати коментар

  Інформаційні матеріали Українського інституту національної пам’яті до Дня пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу (18 т равня) т...