пʼятниця, 29 вересня 2023 р.

 

Творча зустріч з Олександром Дмитруком

 




28 вересня 2023 року у приміщенні бібліотеки Вінницького національного медичного університету ім. М. Пирогова відбулась творча зустріч викладачів, працівників бібліотеки та студентів з письменником, кіносценаристом, краєзнавцем, лауреатом Золотої медалі української журналістики (двічі), «Золоте перо», Всеукраїнської премії  Харківської письменницької організації ім. Михайла Чабанівського за кращий роман «Капкан» 2023 року Олександром Дмитруком.

   Модератором заходу був завідувач відділу українознавства КВЗО «Вінницька академія безперервної освіти» Володимир Лазаренко.

   Серед організаторів зустрічі Валерій Лациба, доцент, завідувач кафедри суспільних дисциплін медуніверситету.

   Олександр Дмитрук розповів про свій творчий доробок останніх років, познайомив слухачів з цікавими історичними подіями Поділля, відповів на низку запитань та подарував бібліотеці власні видання, що опубліковані за останні роки.


   Володимир Лазаренко не лише ознайомив присутніх з творами вище зазначеного письменника, але й на чисельних пасіонарних прикладах українських героїв російсько-української війни 2014-2023 років показав реальні шляхи щодо необхідності збереження нашої ідентичності, національної гідності та утвердження в Україні громадянського суспільства.



   Зазначений захід завершився спільним фотографуванням його учасників.

Немає коментарів:

Дописати коментар

  Інформаційні матеріали Українського інституту національної пам’яті до Дня пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу (18 т равня) т...