вівторок, 4 вересня 2018 р.

ТЕМАТИЧНА ЗУСТРІЧ У ВІЙСЬКОВІЙ ЧАСТИНІ




     31 серпня 2018 року о 10.00 на запрошення полковника Баюша Олександра Яковича в військовій частині А2015 завідувач відділу українознавства Лазаренко Володимир Іванович виступив перед військовими з лекцією «Актуальні питання державотворення України».

      Під час лекції було висвітлено історію України від найдавніших часів до сьогодення. Лаконічно було викладено осноні віхи історії України: становлення іі державності, суспільно-політичні, соціально-економічні та культурні аспекти.
       Історія України  займає важливе місце в житті кожного громадянина. Вона не тільки підвищує інтелектуальний потенціал громадськості, що визначається глибокими знаннями, а й формує в суспільстві високі громадянські та національно-патріотичні якості.


       Історія України є важливою частиною національного світогляду, складовою культури суспільства та людини, а тому звернуто увагу на збереження нашої ідентичності, як основи збереження соборності та унітарності держави.
      Метою лекції є формування та розвиток гуманістичного світогляду, історичного мислення, толерантності, віротерпимості, виховання національної самосвідомості та гідності, патріотизму.



     Були дані відповіді на чисельні запитання слухачів та оглянуто музей авіації України.











Завідувач відділу українознавства   Лазаренко В.І.

Немає коментарів:

Дописати коментар

  Інформаційні матеріали Українського інституту національної пам’яті до Дня пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу (18 т равня) т...