понеділок, 4 березня 2019 р.

«ПАТРІОТИЧНЕ ВИХОВАННЯ МОЛОДІ ЯК НЕВІД’ЄМНА СКЛАДОВА СИСТЕМИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ НАЦІОНАЛЬНОЇ БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ»



     З такою темою 1-го березня поточного року перед слухачами курсів підвищення кваліфікації вчителів виступив завідувач відділу українознавства  Володимир Лазаренко, який у своєму виступі розглянув роль та місце патріотичного виховання у системі забезпечення національної безпеки в Україні.
     Під час інтерактивного заняття досліджено особливості національого і військово-патріотичного виховання у провідних країнах світу, зокрема країнах-членах ЄС та НАТО.
     Проаналізовано ефективність законодавства України щодо організації та ведення національно-патріотичного виховання, розроблено пропозиції стосовно підвищення ефективності державної політики у цій сфері.

     Заняття було розраховане на фахівців-вчителів загальноосвітніх шкіл Вінниччини  з предмету громадянська освіта.
      По завершенню заняття вчителям були вручені розроблені Українським інститутом національної пам’яті плакати до 100-річчя Української революції 1917-1921 років, а вчителям, які підготували учнів-переможців обласної олімпіади з історії відповідні інтерактивні ігри.


Завідувач відділу українознавства          Володимир Лазаренко


Немає коментарів:

Дописати коментар

  Інформаційні матеріали Українського інституту національної пам’яті до Дня пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу (18 т равня) т...