понеділок, 8 березня 2021 р.

 Родинний конкурс української пісні

   Вітаємо родину нашого методиста Бегас (Коваль) Ніни Олександрівни із перемогою у конкурсі родинної, української пісні від редакції Na Парижі.
  Родину Колісніченко-Коваль-Бегас, яка складає 4 покоління відзначили як переможців конкурсу на найкраще сімейне виконання родинної пісні. Усією родиною виконували давню автентичну щедрівку, записану від  прадідуся Колісніченка Володимира Семеновича із с. Маянів, Тиврівського р-н, Вінницької області.
 "Збираючись разом, наша родина завжди співає і грає на народних інструментах. Так утворився родинний фольклорний гурт "Бурти", який складає 4 покоління: прадідусь Колісніченко Володимир Семенович, дідусь -відомий історик, краєзнавець - Коваль Олександр Іванович, я -донька - Бегас-Коваль Ніна Олександрівна та мої діти - Юрій і Дмитрик, племінники Коваль Олександр і Яна. Я також маю власний народний ансамбль «Оберіг», а Юрчик з Дмитриком мають понад двадцять 1-их місць у міжнародних та всеукраїнських вокальних конкурсах. Племінники вчаться співати, гарно малюють і танцюють. Вдячні усім за підтримку і прихильність до нашої родинної творчості!) " - цитує Ніна Олександрівна. 
  Продовжуйте родинні традиції, це свята справа!



Методист відділу українознавства                                                            Бегас Н.О.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар

  Інформаційні матеріали Українського інституту національної пам’яті до Дня пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу (18 т равня) т...