субота, 21 серпня 2021 р.

 ВЕБІНАР "Створення електронного освітнього контенту:особливості, труднощі, авторське право "

Освітній проєкт "На Урок"



ТОВ «На Урок» та Ігнатенко Євгеній заступник директора з дистанційного навчання, вчитель географії КЗ «Рішельєвський науковий ліцей», завідувач «Центру дистанційної освіти Одеської області» 13 серпня провели вебінар для освітян, учнів, батьків.

Мета цього вебінару була розкрити слухачам зміст поняття «електронний освітній контент», визначити особливості та труднощі щодо його створення, а також деталізувати принципи відповідальності за порушення авторських прав.




Серед учасників вебінару була методист відділу українознавства Олена Козаченко. Виклики ХХІ стотіття вимагають змін в усіх сферах життя. І насамперед в освітньому процесі, який диверсифікується в дистанційне та змішане навчання, яке характеризується активним використанням електронного освітнього контенту. У свою чергу, електронний освітній контент є досить різноманітним, але не завжди якісним та таким, що відповідає шкільним програмам.

Учасники вебінару поглибили знання щодо тонкощів створення та використання електронного освітнього контенту, отримають поради зі створення якісних навчальних матеріалів для дистанційного та змішаного навчання, а також дізнаються особливості дотримання авторських прав.



Після завершення виконання програми підвищення кваліфікації учасники отримали документ, перевірити який можна за посиланням: https://naurok.com.ua/proof, - свідоцтво учасника вебінару, що відповідає вимогам чинного законодавства.

Немає коментарів:

Дописати коментар

  Інформаційні матеріали Українського інституту національної пам’яті до Дня пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу (18 т равня) т...