четвер, 16 листопада 2017 р.

Анонс про  участь відділу українознавства КВНЗ «Вінницької академії неперервної освіти» у підготовці та відзначенні 4-ї річниці Революції Гідності.
     На виконання загальнодержавних та обласних заходів  з нагоди 4-ї річниці Революції Гідності  21-го листопада 2017 року о 13:00 год., у великій виставковій залі Вінницького обласного краєзнавчого музею  відбудеться презентація та прем’єра документального  кінофільму «Як ми стали добровольцями», створеного  на основі  хроніко-документальних зйомок.
     Презентацію проводитиме режиссер кінофільму з м. Києва Лариса Артюгіна.
     Головною метою заходу є розкриття актуальної теми  найяскравіших проявів патріотизму, національної свідомості та активної громадянської позиції  учасників Майдану та Антитерористичної  операції на тимчасово окупованій території Донбасу та анексованого Криму Росією,  подолання мовчання  навколо порушених прав та свобод громадян України та обговорення важливих питань щодо виконання вимог учасників Революції Гідності з боку представників діючої влади, формування  відповідної громадської  думки.
     Зазначений захід проводиться спільно з Вінницьким обласним краєзнавчим музеєм, учасниками Революції Гідності та АТО, а також депутатом Вінницької обласної ради, істориком  Володимиром Барцьосем.
     Запрошуємо усіх зацікавлених колег для участі у презентації документального кінофільму  та його обговоренні.

    
     Завідувач відділу українознавства              Володимир Лазаренко





Немає коментарів:

Дописати коментар

  Інформаційні матеріали Українського інституту національної пам’яті до Дня пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу (18 т равня) т...