середа, 15 листопада 2017 р.

Інформація
про проведення творчої зустрічі з нагоди відзначення Дня української писемності та мови й 70-річчя від дня народження В. П. Прилипка.

     9 листопада у актовій залі Вінницького Національного технічного університету з нагоди Дня української писемності та мови й 70-річчя від дня народження Вінницького поета, науковця-археолога Володимира Прилипка відбулась творча зустріч вінницьких письменників з викладачами, студентами та шанувальниками Володимира Петровича.

    Головною метою заходу було привернення уваги молоді до наукової та творчої спадщини знаного археолога та поета, його людських чеснот та соціально виваженого  життєвого шляху на користь України.
    


  Організаторами зустрічі стали Асоціація українських письменників Вінниччини, відділ українознавства КВНЗ «ВАНО», Вінницьке обласне  товариство ВУТ «Просвіта», обласні організації НСПУ, НСЖУ, Спілка художників України , сподвижники та друзі Володимира Прилипка.
    На зустрічі виступили Анатолій Теклюк, Олександр Дмитрук, Володимир Лазаренко, Олександр Філін, Галина Овсієнко та Володимир Рибачук.
   Поетеса Галина Овсієнко задекламувала присутнім  вірші Володимира Прилипка та власні вірші.

Завідувач відділом українознавства                 Володимир Лазаренко

Немає коментарів:

Дописати коментар

  Інформаційні матеріали Українського інституту національної пам’яті до Дня пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу (18 т равня) т...