понеділок, 31 серпня 2020 р.



                                Конкурс патріотичної пісні
    Напередодні нового навчального року відбувся дистанційний конкурс вокальної пісні "Ранкові роси", в якому брали участь з Вінниччини вокальний ансамбль "Оберіг" (під керівництвом методиста відділу українознавства - Бегас Н.О.,) та викладач історії Гніванського навчально-виховного комплексу-гімназії №2 - Коваль О.І. Наші конкурсанти отримали перемогу - першого ступеню і ми щиро вітаємо їх! 
 У їхньому виконанні звучали пісні: "Боронив я свою Україну" (пісня 1944 року) - виконував Коваль О.І., та "Я не втомився, сили я маю" (пісня АТО, сл. і муз. Х. Панасюк, обробка Н.Бегас).





   Слід зазначити, що з усієї України було подано понад 200 заявок з різних навчальних закладів та міст. Географія конкурсу чималенька і відповідає статусу Всеукраїнського – учасники з 27 областей та обласних центрів України та з 50 населених пунктів! Дякуємо усім, хто з нами – хто любить співати, працювати над собою і шанує українську пісню.
 Переслухати виконавців можна за цими посиланнями:
https://www.youtube.com/watch?v=dB9mZPlKiCk
https://www.youtube.com/watch?v=NCp1CDi8QdE

Немає коментарів:

Дописати коментар

  Інформаційні матеріали Українського інституту національної пам’яті до Дня пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу (18 т равня) т...