середа, 5 травня 2021 р.

Перше засідання «Правого клубу»

1 травня 2021 року в ресторані «Фата-Моргана» в рамках інтерв’ю (запитання-відповіді)  відбулося перше засідання  «Правого клубу».

Тема засідання:

Перспективи українського національного проєкту на 30-му році незалежності.

Розмова відбулася з соціальним та військовим психологом, публіцистом, письменником, радником-викладачем СБУ  з питань боротьби з тероризмом та співпраці з цих питань з структурами НАТО, чільним українським політиком Олегом Покальчуком.

У засіданні клубу та обговоренні питань щодо необхідності поліпшення національно-патріотичного виховання дітей та молоді на всіх рівнях діяльності органів влади через відродження й повноцінну діяльність організацій Пласту, Просвіти, Українського козацтва, Меморіалу тощо брав участь завідувач відділу українознавства КЗВО «ВАБО» Володимир Лазаренко.

Важливою складовою зазначеного процесу є просвітницька діяльність щодо героїзації українського війська та пріоритетності перемог на 8-му році російсько-української війни.

Необхідно викривати та нейтралізувати діяльність колаборантів, сепаратистів та інших представників 5-ї колони в Україні.

У національно-патріотичній роботі варто впроваджувати 10-принципів Миколи Міхновського про самостійність України та постулатів американського адмірала-психолога Вільяма Макрейвена "Якщо хочете змінити світ, спочатку застеліть своє ліжко» щодо необхідності самостійного вирішення будь-яких проблем.

Зазначені засідання будуть практикуватись на Вінниччині при необхідності появи та вирішення гострих соціально-політичних проблем з залученням відповідних фахівців, що прискорюватиме процеси творення та утвердження громадянського суспільства.

Немає коментарів:

Дописати коментар

  Інформаційні матеріали Українського інституту національної пам’яті до Дня пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу (18 т равня) т...