вівторок, 1 червня 2021 р.

Нагородження переможниці обласного конкурсу

«МАМА ГЕРОЯ» в  м. Хмільник Вінницької області

                               


31 травня 2021 року в комунальному закладі "Загальноосвітня школа І-ІII ступенів №2" м. Хмільника Вінницької області  відбулося нагородження переможниці обласного конкурсу «Мама Героя» Казмірчук Валентини Вікторівни учениці 11 класу на святі  «Останнього дзвоника» для учнів 1 та 11класів методистом відділу українознавства КЗВО "Вінницька академія безперервної освіти" Оленою Козаченко. 

Неможливо без сліз слухати слова гордості , які звучали на честь Героїв російсько-української війни, котрі  поклали життя за нашу Україну. Неймовірно чутливі слова вдячності мамам захисників, які виростили синів-добровольців, юних янголів, котрі за покликом серця стали на захист рідної неньки-України! Ми маємо їх підтримувати, давати сили жити далі, дякувати за мирне небо над Україною! Наші захисники-добровольці¸ ризикуючи своїм життям, здоров’ям , спокоєм своїх рідних, стали для нас символом незламності, нескореності та захисту своєї, Богом даної, землі!






Голова Вінницького підрозділу ВГО «Яворина», методист відділу українознавства Вінницької академії безперервної освіти нагородила переможницю обласного конкурсу «МАМА ГЕРОЯ» ученицю 11 класу Казмірчук Валентину Вікторівну, за зайняте ІІІ місце,  вручено диплом та грошову премію.

Наставниці, яка допомогла учениці досягти перемоги, вчителю-методисту української мови та літератури Веремій Анжелі Анатоліївні вручено подяку та передано підбірку книг та брошур від Українського інституту національної пам’яті Центрального міжрегіонального відділу під керівництвом Богдана Галайка.



Низький уклін та неймовірні слова вдячності мамі Героя України Тамарі Кашпур! Дякуємо матусі, що виховала сина-українця, для якого Україна ПОНАД УСЕ!



Дякуємо нашому добровольцю Роману Кашпуру, який за покликом серця став на захист рідної України, не дивлячись на свій юний вік. Він, отримавши важке поранення ( як казали його побратими «родився у вишиванці»),  став переможцем у декількох спортивних номінаціях «Ігри ГЕРОЇВ-2021».  Роман має гарних синочків та кохану дружину, які надають йому сил для боротьби! Дякуємо тобі, СИНУ,  що тримаєш стрій тих, хто любить Україну понад УСЕ! Ми завжди з тобою!

Дякуємо за чудовий твір, за любов до рідної України, до наших воїнів-захисників та шани до їхніх матерів…

СЛАВА ГЕРОЯМ УКРАЇНИ!  

ВЕЛИКА ШАНА МАТЕРЯМ!

Немає коментарів:

Дописати коментар

  Інформаційні матеріали Українського інституту національної пам’яті до Дня пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу (18 т равня) т...