пʼятниця, 4 червня 2021 р.

 

Нагородження переможниці обласного конкурсу

«МАМА ГЕРОЯ» в  с. Хоменки Жмеринського району

 Вінницької області

                               


4 червня 2021 року в Хоменківському ЗЗСО І-ІІІ ст. Джуринської сільської ради Жмеринського району Вінницької області відбулося нагородження переможниці обласного конкурсу «Мама Героя» Брацлавської Ангеліни Олегівни. 

Слова вдячності лунали переможниці та наставниці  за небайдужість до наших Героїв, за вшанування їхнього подвигу в літературній творчості, за шану та повагу до матерів наших захисників! Наші воїни¸ ризикуючи своїм життям, здоров’ям, спокоєм своїх рідних, стали для нас символом незламності, нескореності та захисту своєї, Богом даної, землі!



Голова Вінницького підрозділу ВГО «Яворина», методист відділу українознавства КЗВО «Вінницька академія безперервної освіти» нагородила переможницю обласного конкурсу «МАМА ГЕРОЯ» Брацлавську Ангеліну Олегівну за зайняте ІІІ місце,  вручено диплом та грошову премію.

Наставниці, яка допомогла учениці досягти перемоги, вчителю української мови та літератури Перепелюк Марії Іванівні вручено подяку та передано добірку книг від Українського інституту національної пам’яті Центрального міжрегіонального відділу під керівництвом Богдана Галайка.



Нашому захиснику Василю Іваську вручено книги від Українського інституту національної пам’яті.

Слова вдячності Василь Івасько висловив учениці та вчительці за небайдужість до наших захисників та їхніх матерів.

Низький уклін та неймовірні слова вдячності мамі воїна Ользі Іванівні Тута! Дякуємо матусі, що виховала сина-українця, для якого Україна ПОНАД УСЕ! Дякуємо нашому захиснику Василю Іваську, який став на захист рідної України! Дякуємо всім нашим захисникам, які тримають стрій тих, хто любить Україну понад УСЕ!

Дякуємо за чудовий твір, за любов до рідної України, до наших воїнів-захисників та шани до їхніх матерів…

СЛАВА ГЕРОЯМ УКРАЇНИ!  

ВЕЛИКА ШАНА МАТЕРЯМ!

Немає коментарів:

Дописати коментар

  Інформаційні матеріали Українського інституту національної пам’яті до Дня пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу (18 т равня) т...