середа, 16 червня 2021 р.

 

Нагородження переможниці обласного конкурсу

«МАМА ГЕРОЯ» в  с. Мухівці  Вінницького району

                          

14 червня 2021 року в Комунальному закладі "Муховецький ЗЗСО І-ІІІ ступенів" Немирівської міської ради відбулося нагородження переможниці обласного конкурсу «Мама Героя» Яхно Уляни Олександрівни учениці 9 класу на святі  «Останнього дзвоника».




Методист відділу українознавства «Вінницької академії безперервної освіти», голова Вінницького підрозділу ВГО «Яворина» Олена Козаченко нагородила переможницю обласного конкурсу «МАМА ГЕРОЯ» ученицю 9 класу Яхно Уляну Олександрівну , за зайняте І місце,  вручено диплом та грошову премію.

Наставниці, яка допомогла учениці досягти перемоги, вчителю української мови та літератури І категорії Маліцькій Валентині Василівні вручено подяку та передано книгу від Українського інституту національної пам’яті Центрального міжрегіонального відділу під керівництвом Богдана Галайка.

Низький уклін та неймовірні слова вдячності батькам нашого захисника Дмитришиній Людмилі Анатоліївні та Дмитришину Анатолію Івановичу, яким від Українського інституту національної пам’яті вручено книги «Усна історія російсько-української війни»! Дякуємо батькам, які виховали сина-українця, для якого Україна ПОНАД УСЕ! Дякуємо батькам, які разом із сином стали до лав ЗСУ на захист рідної неньки -України !

Із побажаннями успішної долі та щасливого майбутнього звернувся до випускників Анатолій Іванович, наголосивши на українських цінностях: збереженні української мови, спілкування нею в Україні та за її межами, донесенням правдивої історії про російсько-українську війну, пишатися своїми Героями та дякувати всім захисникам за мирне небо! Наші захисники ¸ ризикуючи своїм життям, здоров’ям , спокоєм своїх рідних, стали для нас символом незламності, нескореності та захисту своєї, Богом даної, землі!



Дякуємо нашому захиснику Дмитришину Олександру , який за покликом серця став на захист рідної України, не дивлячись на свій юний вік. Він і до сьогодні знаходиться на забезпеченні миру на теренах України, рятуючи життя іншим нашим захисникам на передовій.  Дякуємо тобі, СИНУ,  що тримаєш стрій тих, хто любить Україну понад УСЕ! Ми завжди з тобою!


Дякуємо за чудовий твір, за любов до рідної України, до наших воїнів-захисників та шани до їхніх матерів та батьків…

Дякуємо за гостинність директору школи та педагогічному колективу!

СЛАВА ГЕРОЯМ УКРАЇНИ!  

ВЕЛИКА ШАНА МАТЕРЯМ!

Немає коментарів:

Дописати коментар

  Інформаційні матеріали Українського інституту національної пам’яті до Дня пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу (18 т равня) т...