четвер, 28 жовтня 2021 р.

 

Доброго дня, шановні колеги!

 

 «Шкільний портал» пропонує учням області долучитися до ІІІ щорічного Всеукраїнського пізнавального конкурсу, приуроченого до Міжнародного Дня Гідності та Свободи  «Я – Людина!»

До участі запрошуються учні 2 – 11 класів ЗНЗ, гімназій, ліцеїв, професійно-технічних училищ, позашкільних закладів.

Вартість участі для кожного учасника складає 18 ГРН. Мінімальна кількість учасників від навчального закладу – 6 УЧНІВ. Учасники отримають електронні сертифікати різних ступенів.

Електронним сертифікатом також буде нагороджено учителя, який здійснюватиме функції куратора.

1. Детальніше про умови можна дізнатись, перейшовши за посиланням: http://testportal.ucoz.com/index/konkurs_quot_ja_ljudina_quot/0-193

2. Завдання подаються завдяки комп'ютерній програмі, яку необхідно буде завантажити на сайті в конкурсний день. На даний час за посиланням http://testportal.ucoz.com/load/0-0-0-1204-20

НЕОБХІДНО ОБОВ’ЯЗКОВО спробувати демонстраційну програму. (Натисніть на посилання і завантаження почнеться автоматично. Програма невелика, тому завантажить швидко).

3. Заявку потрібно подати до кінця доби 13 ЛИСТОПАДА. Сам конкурс відбуватиметься 15-22 листопада (на вибір куратора). Бланк заявки можна завантажити за посиланням:

http://testportal.ucoz.com/load/0-0-0-1203-20 [3]

(Натисніть на посилання і завантаження почнеться автоматично)

УВАГА! Якщо в період проведення конкурсу навчальні заклади будуть перебувати на дистанційному навчанні, дозволяється проводити конкурс дистанційно.

Просимо Вас посприяти в розповсюдженні інформації про конкурс серед навчальних закладів та педагогів області. Заздалегідь вдячні.

ЯКЩО У ВАС ВИНИКЛИ ПИТАННЯ – НАПИШІТЬ

НАМ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ZNO.PROBNE@GMAIL.COM

 

З повагою,

колектив «Шкільного порталу»

 

Немає коментарів:

Дописати коментар

  Інформаційні матеріали Українського інституту національної пам’яті до Дня пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу (18 т равня) т...