четвер, 7 грудня 2017 р.

ФОРУМ УКРАЇНСЬКИХ ПАТРІОТИЧНИХ СПРАВ  
« МИ –УКРАЇНЦІ!»
1-2 грудня в м. Києві  на базі Національного еколого-натуралістичного  центру учнівської молоді МОН України відбувся ІІІ форум українських патріотичних справ «Ми – Українці». Вінницьку академію неперервної освіти на форумі представляла методист відділу українознавства Козаченко Олена Євгенівна.

Форум урочисто відкрив Хобзей Павло Кузьмич – заступник міністра освіти і науки України. Далі до  вітального слова було запрошено голову Правління Міжнародної благодійної установи «Центр Національного Відродження» Гребеняка Тараса Володимировича та першого заступника голови Комітету ВР України з питань сім`ї, молодіжної політики, спорту та туризму Величковича Миколу Романовича. 

З лекцією « УПА. Слід в історії » виступив кандидат історичних наук, голова Українського інституту національної пам`яті – В`ятрович Володимир Михайлович. 


З доповіддю «Створення ефективної системи обороноздатної держави і суспільства починаючи зі шкільної системи військово-патріотичного виховання» виступив депутат Київської міської ради, директор недержавного аналітичного центру «Українські студії стратегічних досліджень» Сиротюк Юрій Миколайович.


В другій половині дня виступи продовжили доктори наук, директори та завідувачі центрів, які працюють в напрямку національно-патріотичного виховання серед молоді та учнів.


На другий день учасників форуму було поділено на секції за різними напрямками. Результатом цієї роботи став показ презентацій та прийняття резолюції-звернення учасників Форуму.  

Завідувач відділу українознавства          Володимир Лазаренко                                                                                            

Немає коментарів:

Дописати коментар

  Інформаційні матеріали Українського інституту національної пам’яті до Дня пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу (18 т равня) т...