неділя, 4 жовтня 2020 р.

Онлайн-толока EdCamp Ukraine 

«Для нових викликів – нові інструменти й компетентності». 

 

Добіг кінця лише перший місяць 2020-2021 навчального року, а в освіті стільки змін і нововведень, що вже просто необхідно підзарядитися!
29 вересня відбулася Онлайн-толока EdCamp Ukraine «Для нових викликів – нові інструменти й компетентності». Участь у заході взяла методист відділу українознавства Олена Козаченко, за що отримала посвідку учасника та очікуємо на сертифікат про підвищення кваліфікації.


Для учасників толоки команда EdCamp Ukraine підготувала «підзарядну станцію» та «валізку інструментів», що допомагають в організації освітнього процесу. Серед учасників толоки заступниця міністра освіти і науки Любомира Мандзій,  учителька Музично-креативної школи (Австрія) Франциска Аберлер, лідер рок-гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук.




Однією з цікавих частин толоки був проєкт "Нові героїчні образи: шана пам'яті загиблим на війні жінкам", який створила Катерина Приймак, операційна директорка ГО «Жіночий ветеранський рух». Тут постало питання в учительської спільноти про національно-патріотичне виховання учнів, як правильно доносити інформацію про війну в Україні школярам  та в який спосіб вшановувати наших Героїв.

Відеозаписи усіх сесій Онлайн-толоки #4 опубліковані на YouTube-каналі EdCamp http://youtube.com/c/edcampukraine, Ви зможете переглянути їх у зручний для Вас час.


Немає коментарів:

Дописати коментар

  Інформаційні матеріали Українського інституту національної пам’яті до Дня пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу (18 т равня) т...