середа, 3 лютого 2021 р.

 Обласна цільова програма національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2021-2025 рр

 На засіданні Постійної комісії з питань освіти, релігії, культури, молоді та спорту (голова Наталія Замкова ) Вінницької обласної Ради було розглянуто ряд питань, які стосуються молоді Вінниччини. Зокрема, заслухано інформацію про виконання «Обласної цільової соціальної програми «Молодь Вінниччини» на 2016-2020 роки» та «Обласної цільової соціальної програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2017-2020 роки». Депутати затвердили проєкти цих програм на наступні 2021-2025.

  На початку лютого відбулась сесія Обласної Ради, де депутатський корпус офіційно затвердив «Обласну цільову соціальну програму національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2021-2025".
  Відділ українознавства  активно впроваджує заходи по цій програмі уже кілька років поспіль, являється організатором та співорганізатором багатьох проєктів, зокрема: "Хоминська Січ", "Батозька битва", "Коляда", "Сурми Звитяги", "Байраківська Січ" та інш.



Методист відділу українознавства                        Бегас Н.О.


Немає коментарів:

Дописати коментар

  Інформаційні матеріали Українського інституту національної пам’яті до Дня пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу (18 т равня) т...