понеділок, 12 лютого 2018 р.

Анонс
про проведення зустрічі з нагоди відзначення 4-ї річниці Революції Гідності та вшанування Героїв Небесної Сотні з американцем з українською душею, письменником, учасником Революції Гідності -  Уолтером Орр Скоттом.

15 лютого 2017 року  відділ українознавства проводить зустріч із письменником, учасником Революції Гідності -  Уолтером Орр Скоттом та вчителями історії у приміщенні КВНЗ «Вінницької академії неперервної освіти»

Під час зустрічі будуть презентовані його книги: «Вставай, Україно!» та «Історія одного солдата».
Тематика зустрічі:
1. Вступне слово начальника відділу українознавства про роль Революції Гідності та утвердження Української державності;

2. Виступ автора та презентація збірок Уолтера Орр Скотта – американського письменника та поета, публічного оратора, автора книг «Історія одного солдата» (2017) (англ. «A Soldier's Story») та «Вставай, Україно!» (2014 рік) (англ. «Arise, Ukraine!»). Обидві книги написані як англійською, так і українською мовами. Його третя книга «Шевченко в прозі» (англ. «Shevchenko in Prose») буде опублікована в 2018 році. Є членом міського літературного об'єднання «Калинове гроно» та є одним з авторів колективного альманаху «Чарівна криниченька». Нагороджений званням лейтенанта українського козацтва. З 2017 р. — член Національної спілки журналістів України.


3. Обговорення творів письменника та внесення пропозицій з даної тематики.

Час проведення 13:00-14:30, ауд.№26.
Адреса: м. Вінниця, вул. Грушевського, 13

Запрошуються усі бажаючі!


Немає коментарів:

Дописати коментар

  Інформаційні матеріали Українського інституту національної пам’яті до Дня пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу (18 т равня) т...