неділя, 8 квітня 2018 р.

ПРЕЗЕНТОВАНО КНИГУ "ЛІКАРСЬКА ГЕКАТОМБА: РЕПРЕСОВАНЕ ПОКОЛІННЯ"

 Днями представники відділу українознавства відвідали важливу подію, яка відбулась у Вінницькій обласній універсальній науковій бібліотеці ім. К.Тімірязєва - презентація книги нашого земляка - професора, доктора історичних наук Анатолія Давидюка про Вінницю і вінничан в період сталінських репресій і Другої світової війни, про борців за волю України.
    Унікальна книга, яка чекала на своє видання понад 15 років! І завдяки  організаторам, а саме: учаснику ОУН і НРУ Миколі Мельнику, кандидату історичних наук, учаснику історичного клубу "Холодний Яр" Костянтину Завальнюку, голові ГО Молода Подільська Січ Валентині Шпак-Мельник, депутату Вінницької обласної Ради – Володимиру Барцьосю, доктору історичних наук, професору Вінницької академії неперервної освіти Олексію Струкевича книгу таки побачив світ.

     Вона буде направлена до читалень і книгозбірень Вінницької області, для використання і просвітництва школярів, студентів, викладачів, науковців та усіх небайдужих до нашої історії вінничан.




Немає коментарів:

Дописати коментар

  Інформаційні матеріали Українського інституту національної пам’яті до Дня пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу (18 т равня) т...