вівторок, 22 травня 2018 р.

Запрошуємо! 


Широкомасштабна Хода за захист та збереження інституту сім’ї в Україні !

        В неділю 20 травня у Вінниці відбулася Широкомасштабна Хода за захист та збереження християнських сімейних цінностей., за традиційну сім’ю.

Збір відбувся о год. 13:00 на площі Шевченка - біля колишнього єзуїтського костьолу (обласний архів).Звідти Хода вирушила о  14:00год. і по вул.Соборній попрямувала до парку ім.Горького.








Після Ходи провели  концертну  програму та інші просвітницькі заходи відповідно до тематики за участю представників національно-культурних товариств, спрямовані на збереження традиційних християнських цінностей., які притаманні українській родині.
До ходи приєдналася методист відділу українознавства ВАНО Козаченко Олена Євгенівна разом з родиною , побратимами, посестрами, парафіянами УГКЦ.




Публічна хода покликана підтвердити те, що вінничани та український народ загалом прагне жити духовними цінностями, адже важливою передумовою збереження, розвитку та процвітання Української держави є захист та підтримка інституту сім’ї, – зазначили учасники зустрічі.


Завідувач відділом українознавства   Лазаренко В.І.

Немає коментарів:

Дописати коментар

  Інформаційні матеріали Українського інституту національної пам’яті до Дня пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу (18 т равня) т...