субота, 19 жовтня 2019 р.

Козацький квест

    Другий рік поспіль, користуючись методичними рекомендаціями та розробками сценаріїв методиста відділу українознавства Бегас Н.О. відбуваються посвяти у козаки. Найулюбленіша із них -у формі квесту.

      Відділ українознавства провів для вихованців 9 школи м. Вінниці історико-козацький захід із різноманітними конкурсами, народними загадками, стрільбою із луку, козацькими показовими дійствами. У головних ролях були: козаки Школи козацького гарту ім. Данила Нечая - студенти політехнічного університету і коледжу, а також Тиврівського ліцею. Героїні в образі Мавки, Берегині, Амазонки - учасники ансамблю "Оберіг" ДонНУ імені Василя Стуса, молодші джурики - вихованці Гніванської НВК-гімназії #2 на чолі із вчителем історії Ковалем О.І.
       Цьогоріч квест набув ще більшої популярності, що сприяло до розширення галявин, відповідно і більше цікавинок для учасників, але саме головне завдання - скласти карту України, пройшовши різні випробування разом із головними героями. Усі гарно впорались із завданнями і отримали за це найбільшу нагороду - посвяту у козаки та козачки, ну і, звісно ж, подарунки.
   Вивчаймо свою історію, шануймо традиції, звичаї наших предків і відтворюємо їх у сучасності! Слава Україні!














Завідувач відділу українознавства                                           В.І. Лазаренко

Немає коментарів:

Дописати коментар

  Інформаційні матеріали Українського інституту національної пам’яті до Дня пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу (18 т равня) т...