середа, 21 квітня 2021 р.

Всеукраїнський конкурс етноблогерів на здобуття Відзнаки імені Олександра Капіноса стартував! 

До участі запрошуємо дітей та підлітків віком від 7 до 17 років з усієї України.
Наша мета – зацікавити дітей українською традиційною культурою. Популяризувати вивчення і збереження живих давніх традицій, звичаїв, обрядів, народних танців та пісень, гри на традиційних народних інструментах, народних ремесел тощо.
Конкурс відбуватиметься у соціальній мережі Instagram на сторінці 👉 https://www.instagram.com/vidznaka.kapinosa/

🟧 ЯК ВЗЯТИ УЧАСТЬ?
1️⃣ Подати заявку до 30 травня 👉 https://cutt.ly/DcQ28y5
2️⃣ Розпитати старших людей про стародавній український побут, традиції, народні свята чи сімейні реліквії
3️⃣ Зняти короткі відео, зробити фото, написати розповіді та публікувати до 30 травня на своїй сторінці в Instagram. Поставити хештеги #етноблогер2021 #ВідзнакаКапіноса зверху в кожному дописі. Викладати дописи потрібно на публічно відкриту сторінку (не в stories!). Має бути мінімум 8 публікацій. Мова дописів та відео – українська.
4️⃣ До 31 травня надіслати звіт на електронну пошту vydznaka.kapinos@gmail.com, в темі листа зазначити прізвище та ім’я. У звіт вписати:
🔸 посилання на всі дописи етноблогу;
🔸 скріншот кожного допису, на якому видно кількість лайків та коментарі;
🔸 дозвіл від батьків за вказаним у Положенні про конкурс зразком.
❗️ Учасники, які не мають своєї сторінки в соціальній мережі Instagram, можуть вести блог на сторінці батьків, законних представників.
🟧 Результати конкурсу будуть оголошені у період з 11 по 20 червня 2021 року.
🟧 Детальні умови участі у конкурсі тут 👉 https://linktr.ee/vidznaka_kapinos_oleksandr

❗️ Усі, хто зареєструється до 25 квітня, зустрінуться онлайн із відомими українськими TikTok- та Insta-блогерами. Вони розкажуть про власні історії успіху та поділяться зірковими секретами як зробити свій блог популярним.
У фінал вийдуть чотири переможці. Кожен з них отримає подарунок 🎁 смартфон та майстер-клас по відеомонтажу.

За детальною інформацією щодо конкурсу можна звернутися на пошту: vydznaka.kapinos@gmail.com або приватним повідомленням на офіційні сторінку конкурсу https://www.instagram.com/vidznaka.kapinosa/ та
https://www.facebook.com/Vidznaka.Kapinos.Oleksandr
➖➖➖
Відзнаку імені Олександра Капіноса засновано у 2018 році. Проєкт ініціювала громадська організація “Родина Героїв “Небесної Сотні”. Реалізується Відзнака у партнерстві з Національним меморіальним комплексом Героїв Небесної Сотні – Музеєм Революції Гідності, Національним центром народної культури “Музей Івана Гончара” та Мистецьким об’єднанням “Глечик”.
Олександр Капінос – Герой Небесної Сотні, Герой України. Мешкав у селі Дунаїв Кременецького району Тернопільської області. Навчався у Львівському лісотехнічному інституті. Голова громадської організації “Патріот Волині”. У 2012 році брав участь в акціях протесту проти “мовного закону”, голодував упродовж 12 днів. Під час Революції Гідності належав до сотні “Волинська Січ”. За незламний дух мав псевдо “Кремінь”. Поранений під час протистояння на Майдані в ніч із 18 на 19 лютого. Помер у лікарні після операції. Олександрові Капіносу було 29 років.

Деталі на сайті:  https://www.facebook.com/events/281151033473818/

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар

  Інформаційні матеріали Українського інституту національної пам’яті до Дня пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу (18 т равня) т...