четвер, 8 квітня 2021 р.

   ВЕБІНАР  
"Zoom-квести в навчальній та позаурочній роботі: принципи організації та цікаві ідеї"
Освітній проєкт "На Урок"


 
ТОВ «На Урок» та Демчук-Маригіна Дар'я - заступник директора з навчальної роботи, вчитель географії спеціалізованої школи 207 міста Києва.

Серед учасників вебінару була методист відділу українознавства Олена Козаченко. Демчук-Маригіна Дар'я розглянула методику проведення онлайн-квестів із використанням сервісу Zoom та інших додатків для проведення відеоконференцій. Вона розкрила такі питання:

1. Квести та дистанційне навчання. Чи можна поєднати ці дві речі?

2. Індивідуальні Zoom-квести (для синхронного та асинхронного режиму)

3. Технологія проведення командних ігор за допомогою програми Zoom.


Учасники вебінару розглянули можливості використання програми Zoom для проведення індивідуальних та командних ігор, отримали поради з організації онлайн-квестів за допомогою сервісу відеоконференцій Zoom, а також навчилися проводити цікаві квести під час дистанційного навчання.


Після завершення виконання програми підвищення кваліфікації учасники пройшли тести на засвоєння матеріалу та  отримали документ - свідоцтво учасника вебінару, що відповідає вимогам чинного законодавства.

Немає коментарів:

Дописати коментар

  Інформаційні матеріали Українського інституту національної пам’яті до Дня пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу (18 т равня) т...