понеділок, 2 листопада 2020 р.

 Як провести День Гідності та що обговорювали в дискусіях Толоки #5 «Гідність. Мир. Освіта» 


Щиро вдячна організаторам за те, що провели  особливу онлайн-толоку #5 «Гідність. Мир. Освіта», яка включала вебінар «Як провести Всесвітній День Гідності у своєму закладі освіти» та три дискусії за діалогом з Далай-ламою XIV – «Мир у світі людей» (27.10), «Освіта для миру» (30.10) та «Пандемія і її вплив на людство» (30.10)!

Загалом нас зібралося разом 1340 небайдужих і натхненних, які хочуть усі зібрані й проговорені ідеї та інструменти понести далі – для української освіти і суспільства загалом. Серед учасниць була присутня методист відділу українознавства -Олена Козаченко.
Рекомендуємо  матеріали для проведення Дня Гідності для освітян, учнів, студентів, волонтерських та громадських організацій, для свідомих громадян  за дискусіями (п.І.), 
вебінаром до Всесвітнього Дня Гідності (п. ІІ):


І. МАТЕРІАЛИ ЗА ДИСКУСІЯМИ

Плей-лист за етером з Далай-ламою XІV http://bit.ly/recdiscussionsdalailama2020 містить: 
- 10 найважливіших відеоцитат діалогу з Далай-ламою XIV,
- відеозапис дискусії «Мир у світі людей» з Тарасом Тополею,
- відеозапис дискусії «Освіта для миру» з Лілією Гриневич,
- відеозапис дискусії «Пандемія і її вплив на людство» з Наталією Мосейчук.

Після прем’єри на Суспільному у цьому плей-листі також з’явиться телеверсія прямого етеру з Далай-ламою XIV.

ІІ. МАТЕРІАЛИ ЗА ВЕБІНАРОМ ДО ВСЕСВІТНЬОГО ДНЯ ГІДНОСТІ

Нам дуже приємно було познайомитися і почутися-побачитися з гідними людьми, які з натхненням та відповідальністю долучаються до проведення в Україні Всесвітнього Дня Гідності 2020 – наймасштабнішого у Європі та цього року адаптованого до онлайн-формату!

Нагадуємо, що Всесвітній День Гідності відбудеться у символічний проміжок з 21 листопада – Свята гідності та свободи України – до 9 грудня – Дня боротьби з корупцією за сприяння проєкту USAID «Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні ВзаємоДія», всесвітнього руху Amnesty International, у співпраці з Міністерством освіти і науки України, Офісом освітнього омбудсмена України й Уповноваженим Президента України з прав дитини.

До участі в ньому зареєструвалися 1 975 осіб, які, за попередніми підрахунками, планують залучити до участі 198 164 особи із різних закладів освіти по всій Україні! 1 754 заявок, 167 452 учасників і учасниць, 49% шкіл уперше.

І не хвилюйтеся, якщо з якихось причин Вам не вдалося приєднатися до обговорення на вебінарі – ми надсилаємо покликання на його відеозапис, Ви зможете переглянути його, коли матимете час: http://bit.ly/recwebinargdignityukraine2020.

У цьому листі надсилаємо також усі матеріали, які знадобляться Вам для підготовки та проведення заходу
- презентація про структуру проведення заходу, його місію і мету, яка містить також активні покликання на всі матеріали, згадані під час вебінару http://bit.ly/pptgdignityukraine2020,
- посібник для волонтерської курації http://bit.ly/howtogdignityukraine2020,
- путівник Усесвітнім Днем Гідності 2019 – спеціальний «робочий зшиток» для учасниць і учасників http://bit.ly/bookgdignityukraine2020,
- плакат з принципами Гідності http://bit.ly/postergdignityukraine2020,
- переклад тексту відео про Наввара https://bit.ly/3kJI5M5.






Немає коментарів:

Дописати коментар

  Інформаційні матеріали Українського інституту національної пам’яті до Дня пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу (18 т равня) т...