середа, 4 листопада 2020 р.

 ВЕБІНАР "Використання онлайн-тестів під час дистанційного навчання"

Освітній проєкт "На Урок"


ТОВ «На Урок» та Цукор Любов - головна редакторка та авторка статей журналу освітнього проекту «На Урок», вчителька української мови та літератури, організаторка інтернет-конференцій та практичних інтенсивів провели вебінар для освітян, учнів, батьків. 

Мета цього вебінару була ознайомити слухачів із можливостями онлайн-тестування під час дистанційної роботи, з'ясувати причини актуальності використання інструменту та навчити використовувати основні можливості онлайн-тестів «На Урок» у навчальному процесі.

Серед учасників вебінару була методист відділу українознавства Олена Козаченко. Цікавинкою вебінару стало використання тестів під час проведення педагогічних нарад та батьківських зборів. Любов Цукор зауважила проте, що не дивлячись на дистанційну форму навчання ми, як освітяни, не маємо права забувати й про виховний процес. Ми маємо проводити онлайн-зустрічі з питань національно-патріотичного виховання.

Учасники вебінару навчилися працювати з функціоналом онлайн-тестів «На Урок», а також окресляли для себе актуальність та можливості використання цього сучасного інструменту в освітньому процесі під час дистанційної роботи в умовах адаптивного карантину.


Після завершення виконання програми підвищення кваліфікації учасники отримали документ, перевірити який можна за посиланням: https://naurok.com.ua/proof, -

свідоцтво учасника вебінару, що відповідає вимогам чинного законодавства. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

  Інформаційні матеріали Українського інституту національної пам’яті до Дня пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу (18 т равня) т...