вівторок, 24 листопада 2020 р.

 

МАЙДАН – ШЛЯХ ДО СВОБОДИ

  Україна — це територія гідності і свободи. Такими нас зробила не одна, а дві революції — Майдан 2004 року і революція 2013 року — Революція Гідності. Це був надзвичайно важкий іспит для України, коли народ продемонстрував свою гідність, своє прагнення до свободи.

  З метою вшанування патріотизму й мужності громадян країни, які вийшли на Майдан з рішучим наміром відстояти своє бажання бути частиною Європи; донесення до учнів об’єктивної інформації про доленосні події в Україні початку ХХІ століття в ОЗО « НВК ‘’ЗЗСО І-ІІІ ст.- гімназія №2‘’» було проведено низку заходів для 7-11 класів згідно методичних рекомендацій учасниці Революції Гідності, методиста відділу українознавства - Бегас Н.О. Також надані книги: «Майдан від першої особи», «Іменем Майдану», які презентував учасник Революції Гідності, учитель історії О.І. Коваль і розповів про важливі події 2013 року та висловив побажання молодому поколінню бути гідними своїх сучасників.

Пам`ятаймо та шануймо наших Захисників, історію, яка твориться у сучасності.




 



Немає коментарів:

Дописати коментар

  Інформаційні матеріали Українського інституту національної пам’яті до Дня пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу (18 т равня) т...