понеділок, 9 листопада 2020 р.

  ВЕБІНАР "Онлайн-сервіси для дистанційної роботи: Google Meet, Skype, Zoom"

Освітній проєкт "На Урок"


ТОВ «На Урок» та Немченко Віктор - редактор та автор статей журналу освітнього проекту «На Урок», учитель історії, автор навчальних проєктів провели вебінар для освітян, учнів, батьків. 

Мета цього вебінару була розглянути сервіси Google Meet, Skype, Zoom як зручні та ефективні інструменти для організації дистанційного і змішаного навчання.


Серед учасників вебінару була методист відділу українознавства Олена Козаченко. Віктор Немченко дуже детально пояснив як працювати з сервісами Google Meet, Skype, Zoom як зручні та ефективні інструменти для організації дистанційного і змішаного навчання.


Учасники вебінару дізнаються про переваги та недоліки ресурсів Google Meet, Skype та Zoom, розглянуть алгоритми їхнього використання, а також опрацюють інформацію щодо актуальних оновлень і змін їхнього функціоналу.


Після завершення виконання програми підвищення кваліфікації учасники отримують документ, перевірити який можна за посиланням: https://naurok.com.ua/proof, -

свідоцтво учасника вебінару, що відповідає вимогам чинного законодавства.

Немає коментарів:

Дописати коментар

  Інформаційні матеріали Українського інституту національної пам’яті до Дня пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу (18 т равня) т...