субота, 9 листопада 2019 р.

Всеукраїнська національно-патріотична акція -вишкіл "КРУТИ - 2019"

                                       
Патріотичне виховання - це основа у формуванні справжнього громадянина України.


З 26 по 29 жовтня 2019 року за сприяння методиста відділу українознавства та керівника ГО «Яворина. Вінниччина» Олени Козаченко , за підтримки депутата Вінницької обласної ради Валерія Скрипченка, за підтримки вчителя історії Ігоря  Коби, за  підтримки Міністерства молоді та спорту учні КЗ "Медвежанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів" разом з учителем історії І.Д.Кобою стали учасниками  Всеукраїнської національно-патріотичної акції-вишколу "Крути-2019", яка відбулася у с.Курінь Бахмацького району Чернігівської області.


Діти мали можливість поспілкуватись з патріотично налаштованими громадськими діячами, дізнались багато цікавого та набули нових навичок.
Щодня для учасників акції проводились різноманітні заходи: екскурсії до Меморіального комплексу "Пам'яті героїв Крут" та Національного історико-культурного заповідника "Гетьманська столиця" м. Батурин, зустрічі з поетом, письменником, засновником літературного проекту "Дух нації" Юрієм Руфом, з відомим істориком, журналістом Ростиславом Мартинюком, з лідером гурту «Тінь Сонця» Сергієм Василюком, з письменником, засновником видавництва «Залізний тато» Дмитром Савченком, а також вишколи з основ виживання, поводження зі зброєю, медицини, орієнтування та ін.










Отримані знання і навички, а також позитивні емоції учасників акції залишаться надовго в пам’яті учнів.



















ЗАВІДУВАЧ ВІДДІЛУ УКРАЇНОЗНАВСТВА        ВОЛОДИМИР ЛАЗАРЕНКО


Немає коментарів:

Дописати коментар

  Інформаційні матеріали Українського інституту національної пам’яті до Дня пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу (18 т равня) т...