пʼятниця, 1 листопада 2019 р.


Презентація роману О. Дмитрука «Страх Господній»

30 жовтня 2019 року у відділі попереднього замовлення, МБА та видачі літератури Вінницької ОУНБ ім. К. А. Тімірязєва відбулася авторська презентація роману Олександра Дмитрука «Страх Господній». Олександр Микитович розповів слухачам про цікаві історичні факти Другої Світової війни на Вінниччині.



Під час проведення заходу бібліотекар І категорії Лятавська Тамара Іванівна прокоментувала книжкову виставку «Час, відлитий у слові сторінок історичного роману» творів О. Дмитрука, на якій було представлено 12 романів автора. Це творчий доробок письменника з 2007 року, написаний на основі реальних фактів і подій.

Завідувач відділом українознавства Вінницької академії неперервної освіти, Лазаренко Володимир Іванович охарактеризував творчість автора, в контексті виконання обласної програми національно-патріотичного виховання висловив свої враження від прочитаного та прокоментував роман «Страх Господній», акцентуючи увагу на прикладі з творів письменника Олександра Дмитрука, що переплітаються з історичною правдою та вимогами до сучасності.


Письменник Олександр Дмитрук розповів присутнім про свої творчі плани на майбутнє. Запрошені гості отримали цікаву інформацію про історичні події, які відбувалися на теренах Вінниччини, побажали автору плідної праці і звершення творчих задумів.




Завідувач відділу українознавства        Володимир Лазаренко


Немає коментарів:

Дописати коментар

  Інформаційні матеріали Українського інституту національної пам’яті до Дня пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу (18 т равня) т...