четвер, 30 січня 2020 р.


Крути! Крути! Не забути!
Відділ українознавства рекомендує до перегляду освітянам, учням , студентам стрічку "Крути 1918" , а також відвідати виставку "Українське військо: 1917-1921", яку відкрив у Молодіжному центрі "Квадрат" Богдан Галайко , керівник Центрального міжрегіонального відділу Український інститут національної пам'яті.


На честь вшанування пам’яті Героїв Крутів, вінницький молодіжний центр «Квадрат» проводить показ кінофільму «Крути 1918». Вхід на показ безкоштовний, але за попередньою реєстрацією. Вінницький обласний молодіжний центр «Квадрат», що на Театральній, проводить показ кінострічки «Крути 1918» аби вшанувати Пам’ять захисників, хлопців-Героїв Крутів. 
Фільм розповідає про зимові події 1918 року на залізничній станції Крути. На тлі подій та бойових дій, двоє братів закохуються у одну дівчину, вони обоє і потрапляють у саму гущу військових дій. Історія, про чотири сотні хоробрих, зовсім юних парубків, що боронили та захищали нашу Батьківщину та повстали проти 4-тисячного озброєного ворожого війська. Вхід на показ вільний за попередньою реєстрацією. 

Наразі вільні місця є ще на кінопоказ 4 лютого о 19.00
Реєструймось на 4 лютого 19:00 за посиланням і дивимось гарне, українське кіно!🇺🇦
https://forms.gle/q6VkjKgTSsd4gsL38

Немає коментарів:

Дописати коментар

  Інформаційні матеріали Українського інституту національної пам’яті до Дня пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу (18 т равня) т...