пʼятниця, 24 січня 2020 р.


 ПРЕЗЕНТАЦІЯ КНИГИ "КАПКАН" О. ДМИТРУКА

   Олександр Микитович Дмитрук – вінницький краєзнавець, письменник, кіносценарист, кореспондент Національної радіокомпанії України у Вінницькій області, заслужений журналіст України. 

  Відбулась презенація книги письменника Олександра Дмитрука за сприяння відділу українознавства.  Були запрошені вінницькі письменники, історики, митці, громадські діячі, користувачі бібліотеки, викладачі та студенти закладів вищої освіти. Горде слово про Олександра Дмитрука і його роман «Капкан» промовили Володимир Лазаренко, завідувач відділу українознавства КВНЗ «Вінницька академія неперервної освіти», Віктор Рибачук, художник, письменник, драматург та Андрій Гижко, політичний діяч.


   Користувачі бібліотеки, шанувальники творчості Олександра Микитовича, подякували автору за його попередні твори і за новий презентований роман «Капкан», відмітивши його неабиякий талант у написанні історичних творів.
   Група ліцеїстів ліцею цивільного захисту Львівського державного університету життєдіяльності відкрили для себе Олександра Дмитрука, як талановитого письменника і як скромну та патріотичну людину. Розповіді про історичні романи «Честь і плаха», «Іван Богун – полковник», «Позивний «Богомол», «Страх Господній» та інші зацікавили молодь. 


Немає коментарів:

Дописати коментар

  Інформаційні матеріали Українського інституту національної пам’яті до Дня пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу (18 т равня) т...