субота, 7 березня 2020 р.



 УКРАЇНОМОВНІ КНИГИ У СІЛЬСЬКІ ШКОЛИ!
   Відділ українознавства взяв участь у акції:" Україномовні книги у сільські школи". Ініціатором являється Едуард Крутько - студент із Полтавщини. Метою такої акції є заміна старих книг у шкільних бібліотеках на сучасні україномовні.
   Відділом українознавства надіслано книги Бегас Н.О. "Автентичні колядки, щедрівки, віншівки".  А також інші методичні рекомендації польових досліджень фольклору та етнографії.
️    Приємно, що виявилось багато небайдужих молодих письменників-сучасників, їх готовність долучитися до таких соціальних ініціатив, та ще й таких, що розвивають село!
   Також запрошуємо бажаючих приєднатися до акції:"Книги для села". Для надсилання найкраще обрати Укрпошту: с. Андріївка, Хорольський р-н 37850, Полтавщина.
    Сільські школи Вінниччини закликаємо брати приклад і діяти такими ж методами задля спільного розвитку та виховання підростаючого покоління!





Немає коментарів:

Дописати коментар

  Інформаційні матеріали Українського інституту національної пам’яті до Дня пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу (18 т равня) т...